برای مقابله با ویروس کرونا چگونه باید به اعضای خانواده خود؛مدرسه و...کمک کنیم؟

بیست و یکمین فراخوان پرسش مهر
برای مقابله با ویروس کرونا چگونه باید به اعضای خانواده خود؛مدرسه و...کمک کنیم؟
این روزها که مردم ما در یکی از تلخ ترین شرایط قرار دارند و عزیزترین گوهر هستی خود و عزیزان‌ شان در معرض تهدید و آسیب جدی قرار دارد، همچنین نگرانی‌هایی در روند تشخیص به‌موقع و پیشگیری از گسترش غیر منتظره ویروس و بیماری کرونا و آسیب‌های غیر قابل جبران آن بر جای مانده و می‌ماند، هنرمندان و فعالان اجتماعی با انجام اقدامات مختلف در تلاشند که علاوه بر آگاهی رسانی در خصوص ابعاد مختلف این ویروس، به فرهنگ سازی مردم و تشویق آنها در به خانه ماندن مبادرت ورزند و هر شخص بنابر تخصص و سلیقه خود به راهی برای ارتباط با مردم و پرکردن اوقات فراغت و شکستن ایام سخت و سرد قرنطینه تلاش می کند.
این وبلاگ در راستای پاسخگویی به بیست و یکمین جشنواره پرسش مهر راه اندازی شده و نویسنده آن زهرا زرین پور مدیر دبستان دخترانه ابتدایی سمیه استان کردستان شهرستان سنندج است.
۲۸ بهمن ۹۹ ، ۱۴:۱۰

گونه کرونایی آمازونی

گونه آمازونی کووید۱۹ سه برابر مسری تر است

وزیر بهداشت برزیل زنگ خطرها را در مورد شیوع گونه جدیدی از ویروس کووید۱۹ به صدا درآورد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، «ادواردو پازلو» وزیر بهداشت برزیل روز پنج شنبه اعلام کرد که گونه شناسایی شده ویروس کووید ۱۹ موسوم به گونه آمازونی در شهر مانائوس این کشور ممکن است تا سه برابر مسری تر از گونه‌های دیگر این ویروس باشد.

با این حال، به گفته این مقام درمانی برزیل تحلیل‌های اولیه نشان می‌دهد که واکسن‌ها از جمله واکسن سینوواک ساخت چین که در برزیل در حال توزیع است، همچنان در مقابله با این گونه از ویروس کووید ۱۹ مؤثر هستند.

وزیر بهداشت برزیل در نشست سنای این کشور گفت که نیمی از جمعیت واجد شرایط برزیل تا ماه ژوئن و باقی جمعیت نیز تا پایان سال میلادی جاری این واکسن را دریافت می‌کنند.

گفتنی است که برزیل از سه هفته پیش روند واکسیناسیون جمعیت خود را با واکسن‌های «بیوتک سینوواک» ساخت چین و «آسترازنکا» ساخت انگلیس آغاز کرده است. پازلو در مورد اینکه اثر بخشی این واکسن‌ها در برابر گونه مسری این ویروس چگونه اندازه‌گیری شده است، توضیحی ارائه نکرد.

در همین ارتباط، انستیتو بوتانتان در شهر سائوپائولو که با همکاری شرکت سینوواک آزمایش و تولید این واکسن چینی را آغاز کرده، در یک بیانیه اعلام کرد که مطالعات در زمینه گونه آمازونی کووید ۱۹ موسوم به مانائوس را آغاز کرده و دو هفته طول می‌کشد که به یک جمع بندی برسد.

۹۹/۱۱/۲۸
زهرا زرین پور

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی